Discussiesystemen

Discussiesystemen worden massaal toegepast binnen de lokale en nationale overheden en zakelijke markten. Om tot een gemeenschappelijke visie, mening of oplossing te komen kan deze oplossing bijdragen tot het gewenste resultaat. Vergaderingen kunnen constructief, efficiënt en duidelijk verstaanbaar gehouden worden.

Een systeem bestaat uit een voorzitter microfoon en deelnemersmicrofoons welke middels een eenvoudige druk op de knop bedient kunnen worden. Of het een vast systeem betreft of een draadloos systeem, op basis van uw wens en behoefte adviseert Signco audiovisueel u de juiste oplossing. Met de discussiesystemen van Signco audiovisueel is het mogelijk de sprekers in beeld te brengen door een camera volgsysteem. Hierdoor heeft u ook de mogelijkheid de vergadering op te nemen. Middels de streaming technieken van Signco audiovisueel kan uw opname direct beschikbaar gesteld worden op een internet portal zodat publiek “live of ondemand” mee kunnen kijken en luisteren. Zo brengt u uw agendapunten direct naar de huiskamer en verhoogt u de betrokkenheid van het publiek. Of u nu een IOS, Android, of welk mobile device gebruikt, vergaderingen zijn vlekkeloos te volgen.

De allerlaatste revolutionaire ontwikkeling maakt het mogelijk volledig papierloos te vergaderen. Uw vergadersysteem verandert in een interactief systeem, waarbij het mogelijk is de agenda’s en documenten digitaal weer te geven en te delen met elkaar. Door een eenvoudig druk op de knop heeft iedereen de juiste documenten voorhanden. Milieuvriendelijk, maatschappelijk verantwoord, efficiënt en praktisch.

Wilt u een stemming houden? De technologie biedt dit middels een eenvoudige druk op de knop. Het onderwerp wordt aangegeven, stemming wordt gedaan, en de resultaten zijn binnen een paar seconde beschikbaar op het scherm.

Heeft u een vraag of wilt u advies?

Wij helpen u graag! Neem nu contact met ons op!