Draadloos Presenteren

Bring your own device (BYOD), is een enorme revolutie als het gaat om presenteren, communiceren en informeren! Met de huidige technologische ontwikkeling is het mogelijk draadloos te presenteren met elk device. Of het nu gaat om IOS, Android, laptop, MAC of welk ander device dan ook, Signco audiovisueel heeft de oplossing. Draadloze presentatie-systemen stellen gebruikers in staat om eenvoudig de informatie te delen welke op hun laptop of mobiel apparaat staat. Middels één druk op de knop heeft u informatie op uw scherm. Geen kabels, geen set-up, geen wachttijden. Plug & Play!

Iedereen, inclusief uw gasten, kunnen verbinding maken met één druk op de knop en deel meteen, zonder de noodzaak van een training al je beelden op het scherm. Met de beschikbare App kunnen gebruikers ook content delen vanaf hun mobiele telefoons of tablets.
Draadloze presentatie-systemen zijn ontworpen voor groot zakelijke implementaties en biedt optimale beveiligingsfuncties, en een breder scala aan verbindingsmogelijkheden – waaronder AirPlay. Het is mogelijk dat verschillende personen content tegelijkertijd delen, het draadloos presentatie systeem zorgt voor een directe verbinding naar het centraal scherm en stimuleert samenwerking.

Heeft u een vraag of wilt u advies?

Wij helpen u graag! Neem nu contact met ons op!