LED Oplossingen

Led scherm oplossing zijn zeer populair geworden. Steeds meer bedrijven en instanties zien de grote voordelen van interactief presenteren op een dynamische manier. Een breed publiek in één oogopslag! Signco Audiovisueel is dé toonaangevende leverancier op het gebied van indoor en outdoor LED oplossingen. Wilt u ook op een zeer dynamische en interactieve manier uw boodschap communiceren? Signco audiovisueel heeft een breed assortiment van LED oplossingen. Door onze jarenlange ervaring hebben wij de meest kwalitatieve fabrikanten geselecteerd en importeren wij de LED schermen rechtstreeks uit Azië. Middels de LED schermen van Signco audiovisueel vergroot u uw bereik en bent u zeer flexibel in het weergeven van allerlei content, zoals tekstbeelden, plaatjes, foto’s, reclame uitingen, bewegend beeld en full motion video. Signco audiovisueel bied tevens een content management systeem aan die uitermate geschikt is om in verschillende resoluties uw content op het LED scherm te tonen. Vraag naar de mogelijkheden!

Onze fullcolor schermen zijn verkrijgbaar in verschillende resoluties en lichtopbrengsten. De schermen zijn opgebouwd uit modules en kabinetten. Deze zijn langdurig aan testen onderhevig geweest zoals waterbestendigheid, erosiebestendig en elektromagnetische straling. De LED schermen van Signco audiovisueel voldoen aan alle normen en eisen van de Europese wetgeving. Met de LED schermen van Signco audiovisueel bent u zeer flexibel en creatief in de opstelling en afmetingen. De LED schermen van Signco audiovisueel zijn duurzaam en zeer energie zuinig. Vanwege de enorm hoge branduren, en het juist managen van lichtintensiteit gaan de LED schermen jaren mee.

Signco begeleid uw project van begin tot eind. Zo begeleiden wij u in het aanvragen van de benodigde vergunningen en adviseren u bouwkundig en constructief. Signco audiovisueel adviseert niet alleen, maar implementeert, installeert, en onderhoud uw scherm. De technici van Signco audiovisueel hebben een gedegen training en technische opleiding genoten om vakkundig en professioneel, de installatie en onderhoud van het LED scherm te verzorgen. Zo kunt u jaren lang genieten van een uitstekende oplossing.

Heeft u een vraag of wilt u advies?

Wij helpen u graag! Neem nu contact met ons op!