Ruimte integratie

Architectuur en de integratie van Audiovisuele systemen spelen een belangrijke rol bij het inrichten van uw ruimte. Zo kunt u verzekerd zijn dat onze samenwerkende architecten en binnenshuis architecten de juiste oplossing voor u zullen ontwerpen, afgestemd op de corporate identiteit van uw bedrijf.
Audiovisuele apparatuur zijn zichtbare “obstakels” in uw omgeving die invloed hebben op de architectuur van de ruimte. Door juist te integreren met meubilair minimaliseren wij dit, waardoor uw audiovisuele oplossing samensmelt met de architectuur.

Signaalmanagement

Een goede audiovisuele infrastructuur is zeer belangrijk voor de werking en continuïteit van uw audiovisuele oplossing. Signco audiovisueel biedt een scala aan zeer hoge kwaliteit producten, welke zorgdragen dat uw systeem functioneert zoals u dit voor ogen heeft. Switchers, beeld resolutie scalers, signaal transmitters en receivers, in combinatie met de juiste bekabeling, verzekeren u van een gegarandeerde werking als het gaat om combineren en splitten van signalen. Bijna alle audiovisuele signalen zijn digitaal. Middels hoogwaardige apparatuur van Signco audiovisueel, is signaal distributie over IP binnen handbereik. Hierdoor kunnen wij veilig integreren en combineren met uw netwerk.

Bevestigingsmaterialen

Signco audiovisueel bied een compleet assortiment aan bevestigingsmaterialen. Voor elke audiovisuele oplossing is het belangrijk de juiste keuze te maken, hoe en op welke manier u de apparatuur wilt bevestigen. Het assortiment van Signco audiovisueel bied hierdoor een grote verscheidenheid aan betrouwbare vloer, wand en plafond bevestigingssystemen. Zelfs maatwerk oplossingen is onderdeel van de mogelijkheden.

Heeft u een vraag of wilt u advies?

Wij helpen u graag! Neem nu contact met ons op!