Videoconference

Kosten en tijd besparen? Videocommunicatie is vandaag de dag een betaalbaar medium om vergaderingen te organiseren. De technologie gaat verder dan elkaar aankijken en communiceren. Het delen van documenten en informatie op een efficiënte manier is reeds een te doen gebruikelijk fenomeen. Meestal wordt videoconferencing toegepast bij bedrijven die “global” werken, maar nationaal ook zeer veelal toegepast.

Bij het implementeren van een videoconferencing systeem is pas de helft van de totaal oplossing gerealiseerd. De benodigde infrastructuur is eveneens zo belangrijk en mag niet worden onderschat. Signco audiovisueel levert on-premis oplossingen zowel als hosted oplossingen. Aan de ruimte wordt eveneens eisen gesteld. Zo is verlichting, geluid, akoestiek, en schermhoogte van belang voor een optimale videocommunicatie ervaring.

Videocommunicatie maakt een groot onderdeel uit van het zogeheten “ unified communications” platform waarbij diverse derde partij koppelingen mogelijk zijn, zoals Microsoft Lync. Signco audiovisueel leidt u door de wereld van videocommunicatie. Signco Audiovisueel berekend ROI’s, en geeft de optimale adviezen voor een vlekkeloze implementatie.

Heeft u een vraag of wilt u advies?

Wij helpen u graag! Neem nu contact met ons op!