Narrowcasting

Organisaties zijn voortdurend aan verandering onderhevig . Alles draait om communicatie en het verstrekken van informatie, en dan zo snel en efficiënt mogelijk. Verhogen van omzet, juiste klantbeleving en het ontwikkelen van uw organisatie is een voortdurend proces. De narrowcasting systemen van Signco audiovisueel is een vorm van informeren en communiceren of het nu statische, en of interactieve informatie is. Het leveren van informatie die is gericht op een bepaald publiek, op een geselecteerde locatie en tijdstip via digitale schermen, veelal op afstand aangestuurd met relevante visuele content.

Met de Narrowcasting systemen van Signco audiovisueel kunt u zeer eenvoudig door middel van audiovisuele displays, een of meer specifieke doelgroepen benaderen. Dit alles op een specifieke plaats en op specifieke momenten. Zeer eenvoudig! Presenteer uw content of boodschap op maat gesneden voor uw doelgroep. Zo informeert u uw klanten, bezoekers, en personeel op een eenvoudige en efficiënte manier. De mogelijkheden van narrowcasting zijn erg groot. Zo kunnen er voorgeprogrammeerde presentaties worden getoond, kan er live tv worden uitgezonden, maar kunnen de presentaties ook aan databases worden gekoppeld zodat direct de laatste informatie, bijvoorbeeld speciale acties en aanbiedingen, aandelen, RSS feeds, roosterinformatie, ruimte bezetting en route informatie, wordt getoond.

Van zeer groot belang, is de narrowcasting software applicatie, die er voor zorgt dat u content op de juiste tijd, op de juiste plaats getoond word. Signco audiovisueel is leverancier van diverse merken en oplossingen. Of het nu gaat om een standalone applicatie, een hosted omgeving of een geïntegreerd systeem binnen uw netwerk. Signco audiovisueel heeft het in huis. De content kan zeer eenvoudig zelf worden gemaakt en aangepast binnen de software. U bepaald op welk scherm welke aanpassing zichtbaar word!

Heeft u een vraag of wilt u advies?

Wij helpen u graag! Neem nu contact met ons op!